Forum Dla Wszystkich Moich Znajomych
Zajebiaszczy Człek
no co jak co , ale ja sie dziś skupić nie mogłam. Frodo mowi ze u mnie rów marjański , ale dzisiejszy biust na polskim byyył... hmm... w skupieniu usiedzieć niemogłam , i dobrze pod koniec lekcji pani zauwarzyła ;p
peesss. na polskim odkryłam ze kocham Krzysia [Zubrzyka] ojj ^^
<rotfl10>
JAK TO POWIEDZIAł FRODO NIE CYTUJE TYLKO Z PAMIECI PISZE: "ALE BYM JEJ HOT DOGA ZROBIł I SPUśCIł NA TWARZ" HAHAHA NIEZłY TEKS
hehe nio ja tego nie widziałam, ale Dominika mi to opowiadala i cytowała wszystko po kolei co Frodo mowił
przyznam ze miałam ostre wycie
jak widać nie taki diabeł straszny jak go malują.... karzdy ma jakąś dobrą strone:P
hehe dobra strona Pani D.= biust
super... ja to wolalabym cos innego ;P cos co bardziej sprzyjało by dobrym ocenom w naszej klasie na przykład
hehe
Zauwazyłam to... teraz jak zaczeła oceniac nam wypracowania jak mature to juz wogole wszyscy spadli, ja nigdy nie miałam takich ocen za wypracowania...
JA TAM ZACZYNAM COS CHYBA LEPIEJ SIE Z POLAKA UCZYC BO I Z RECENZJI DOSTALEM 4 ALE CO JAK CO SIE ZA NAS WZIELA !!! Z BARBARA MATURA Z POLAKA ZDANA !!!
Zajebiaszczy Człek
to fakt
mature z polaka mamy w kieszeni
Nie wiem ja to tylko obawiam się co będzie z tym polskim ... kobita normalnie kórwicy z nami dostaje!
Zajebiaszczy Człek
do grobu ją wprowadzimy. ale se totalnie nas oleje tak jak to dzis oznajmiła .
ja czuje ze ona właśnie odpuszcza sobie ... bo widzi ze walka z nami to jak z wiatrakami